PI6543NSKH

Pllakë induksion

 • 3 programe të paravendosura

  3 programe të paravendosura

 • Funksioni Bridge

  Funksioni Bridge

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

Të dhënat teknike

Karakteristika

Treguesi i nxehtësisë së mbetur Child Lock Vlim automatik
Stop&Go Prekja direkte Funksioni Bridge
Kohëmatësi Kohëmatësi Detektues i enës
9 nivele të fuqisë AutoBridge Hob&Go
Paneli i kontrollit përpara Pastrues xhami Përforcues
Programe gatimi të paracaktuara

Zonat e nxehjes

 • Zona induksioni me përforcues 21 cm (2/3 kW)
 • 2 - zona induksioni 22x19 cm me funksionin PowerBooster - 3,7 kW secila zonë ose 1 - zonë induksioni 22x39 cm me funksionin PowerBooster - 5,5 kW

Të dhënat teknike

Gjerësia 57,6 cm Thellesi 51,8 cm Fuqia totale 7,4 W
Lloji i pllakës Induksion Sipërfaqja e pllakës xham Kontrollet Rrëshqitës
Ngjyra e pllakës Zezë Numri i zonave të ngrohjes 4 copë Lloji i fundeve Skaje të lakuara
Lidhja e energjisë 400 V 3N, aftësia për t'u lidhur me 230 V

3 programe të paravendosura 3 programe të paravendosura

Këto ju mundësojnë që shpejt të rregulloni parametrat e nxehtësisë dhe të optimizoni procesin e gatimit. Një temperaturë prej 42 ° C është ideale për shkrirjen e gjalpës dhe çokollatës, 70 ° C për ri-ngrohjen e supave dhe salcat, ndërsa 94 ° C për përgatitjen e pastave ose orizit. Zgjidhni atë që ju nevojitet shpejt, dhe shijoni gatimin tuaj!

Funksioni Bridge Funksioni Bridge

Takimi familjar. Po përpiqesh e sforcohesh që të shtrosh tavolinën në kohë. Pikërisht tani do të kishe nevojë për një fushë të madhe ngrohjeje, ku mund të vendosësh një tenxhere të madhe për gatimin e peshkut... A ka ndonjë problem? Asnjë! Pllakat me induksion Amica janë pajisur me funksionin Bridge që mundëson bashkimin e fushave ngrohëse. Ndize dhe kaq! Harroje problemin e ngrohjes së pabarabartë të tenxhereve të mëdha, edhe ato ovale ose drejtkëndore, dhe gëzoje plotësisht takimin familjar.

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

  Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

 • Stop&Go

  Stop&Go

  Ju duhet të dilni nga kuzhina gjatë gatimit? Funksioni praktik Stop & Go ndalon pllakën duke ruajtur të gjitha parametrat e vendosura paraprakisht. Në panelin e sensorit me një prekje rifilloni pllakën, duke rivendosur parametrat e mëparshëm të zonave të ngrohjes me induksion.

 • Hob&Go

  Hob&Go

  Thjesht vendoseni tenxheren tuaj në pllakë dhe filloni të gatuani. Vendosja e tenxheres kudo në pllakë dhe ajo automatikisht aktivizon zonën e duhur të ngrohjes. E gjitha që ju duhet të bëni pas kësaj është të vendosni fuqinë e dëshiruar të ngrohjes. Gatimi asnjëherë më parë nuk ka qenë kaq intuitiv!

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Child Lock

  Child Lock

  Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

 • Vlim automatik

  Vlim automatik

  E përsosur për enët ku është e nevojshme së pari të arrihet shpejt pika e vlimit dhe më pas të nxehet ose piqem. Ky funksion ul automatikisht temperaturën e zonës së nxehjes pas një kohe të caktuar.

Shërbim dhe mbështetje

!FOOTER_TEXT - PHONE

Amica 2021