• 3 programe të paravendosura

  3 programe të paravendosura

  Këto ju mundësojnë që shpejt të rregulloni parametrat e nxehtësisë dhe të optimizoni procesin e gatimit. Një temperaturë prej 42 ° C është ideale për shkrirjen e gjalpës dhe çokollatës, 70 ° C për ri-ngrohjen e supave dhe salcat, ndërsa 94 ° C për përgatitjen e pastave ose orizit. Zgjidhni atë që ju nevojitet shpejt, dhe shijoni gatimin tuaj!

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

  Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

 • Stop&Go

  Stop&Go

  Ju duhet të dilni nga kuzhina gjatë gatimit? Funksioni praktik Stop & Go ndalon pllakën duke ruajtur të gjitha parametrat e vendosura paraprakisht. Në panelin e sensorit me një prekje rifilloni pllakën, duke rivendosur parametrat e mëparshëm të zonave të ngrohjes me induksion.

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Child Lock

  Child Lock

  Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

 • Vlim automatik

  Vlim automatik

  E përsosur për enët ku është e nevojshme së pari të arrihet shpejt pika e vlimit dhe më pas të nxehet ose piqem. Ky funksion ul automatikisht temperaturën e zonës së nxehjes pas një kohe të caktuar.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

HI 6281

Pllakë induksion

 • 3 programe të paravendosura

  3 programe të paravendosura

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

 • Stop&Go

  Stop&Go

Pllakë induksion
 • Karakteristika

  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Vlim automatik
  • Stop&Go
   i

   Ju duhet të dilni nga kuzhina gjatë gatimit? Funksioni praktik Stop & Go ndalon pllakën duke ruajtur të gjitha parametrat e vendosura paraprakisht. Në panelin e sensorit me një prekje rifilloni pllakën, duke rivendosur parametrat e mëparshëm të zonave të ngrohjes me induksion.

  • Prekja direkte
  • Kohëmatësi
   i

   Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

  • Kohëmatësi
  • 9 nivele të fuqisë
  • Paneli i kontrollit përpara
  • Përforcues
   i

   Funksioni Booster ju lejon të rrisni fuqinë e ngrohjes në zonë në mënyrë që ushqimi të përgatitet shpejt dhe të mbajë më shumë vlera ushqyese.

  • Programe gatimi të paracaktuara
   i

   Këto ju mundësojnë që shpejt të rregulloni parametrat e nxehtësisë dhe të optimizoni procesin e gatimit. Një temperaturë prej 42 ° C është ideale për shkrirjen e gjalpës dhe çokollatës, 70 ° C për ri-ngrohjen e supave dhe salcat, ndërsa 94 ° C për përgatitjen e pastave ose orizit. Zgjidhni atë që ju nevojitet shpejt, dhe shijoni gatimin tuaj!

 • Zonat e nxehjes

  • 2 x zona induksioni me përforcues 18 cm (1,5 / 2,5 kW) apo 1 zona induksioni urë 20 x 39 cm (3/5 kW)
  • Zona induksioni me përforcues 16 cm (1,2/1,4 kW)
  • Zona induksioni me përforcues 21 cm (2,3/3 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Pesha neto 10,5 kg
  • Lartësi 5,9 cm
  • Gjerësia 57,6 cm
  • Thellesi 51,8 cm
  • Fuqia totale 7,4 W
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Lloji i pllakës Induksion
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Lloji i fundeve C-prerje
  • Kontrollet Rrëshqitës
  • Kontrollet Kontrolli i sensorit
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e pllakës Zezë
  • Thellësia e dollapit 49 cm
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?