• Total NoFrost

  Total NoFrost

  A të pëlqen të shkrish frigoriferin? Nëse jo, nuk duhet ta bësh më kurrë! Teknologjia Total NoFrost siguron kontrollin e vazhdueshëm të nivelit të lagështisë si në frigorifer ashtu dhe në ngrirës, gjë që do të thotë pa akull brenda. Dhe mungesa e akullit do të thotë mungesë e nevojës për shkrirje! Por NoFrost është gjithashtu higjiena më e madhe dhe freskia më e gjatë e produkteve të tua, sepse temperatura konstante në të gjithë frigoriferin kufizon në minimum rrezikun e zhvillimit të baktereve. Nuk duhet të bësh asgjë për të kursyer!

 • Funksioni Superftohje

  Funksioni Superftohje

  Festë? Pret miq? Kur ke nevojë të ftohësh shumë produkte njëkohësisht, përdor funksionin Superftohje! Falë tij do të ftohësh shpejt shumë produkte njëkohësisht. Pse është kaq e rëndësishme? Sepse sa më i shkurtër të jetë ky proces, aq më gjatë ruhet freskia dhe vlerat ushqyese të produkteve. Dhe falë shfrytëzimit optimal të energjisë, më të vogla janë gjithashtu... kostot e saj. Më rehat, shëndetshëm dhe me kursim!

 • Funksioni Superngrirje

  Funksioni Superngrirje

  Po përgatit shumë ushqim dhe do ta ngrish për më vonë? Funksioni Superngrirje të lejon të përgatitësh pajisjen për ngrirjen e shpejtë të shumë produkteve njëkohësisht. Pse është kaq e rëndësishme? Sepse sa më i shkurtër të jetë ky proces, aq më gjatë ruhet freskia dhe vlerat ushqyese të produkteve. Dhe falë shfrytëzimit optimal të energjisë ngrijnë gjithashtu... kostot e saj. Më rehat, shëndetshëm dhe me kursim!

 • Funksioni Pushime

  Funksioni Pushime

  Po largohesh për më shumë kohë dhe frigoriferi punon vazhdimisht me xhiro të plota dhe harxhon energji kot? Jo më! Funksioni “Pushime“ në frigoriferët Amica të lejon të kalosh në modalitetin ekonomik pikërisht atëherë kur planifikon një mungesë më të gjatë në shtëpi. Temperatura do të mbahet e ulët sa duhet për të shmangur erën e keqe që mund të krijohet pas fikjes së frigoriferit për më shumë kohë. Harxhimi i energjisë do të jetë gjithashtu më i ulët se sa gjatë ftohjes normale. Aktivizimi i funksionit Pushime nuk ndikon në pjesën e ngrirjes, prandaj gjërat e ruajtura në temperatura më të ulëta mbeten të sigurta. Në pushime... kursen!

 • Alarmi për derën jo të mbyllur

  Alarmi për derën jo të mbyllur

  Hap frigoriferin, merr diçka të shijshme, mbyll derën dhe... pas një ore shikon që dera është e hapur! Sa energji është shpërdoruar? Sa produkte janë prishur? Tepër... Me alarmin e derës së hapur në frigoriferët Amica, histori të tilla nuk do të ndodhin! Kur dera qëndron e hapur për më shumë se 90 sekonda, ndizet sinjali me dritë dhe/ose me zhurmë që fiket vetëm pas mbylljes së frigoriferit. Për ty nuk është vetëm rehati - është edhe kursim. Shmang prishjen e produkteve në frigorifer, krijimin e akullit në pajisje dhe nevojën e shkrirjes.

 • Funksioni eko

  Funksioni eko

  Nuk do të paguash tepër për energjinë e harxhuar? Shfrytëzo funksionin Eco! Në mënyrë automatike ky do të rregullojë temperaturën në frigorifer në 4°C, ndërsa në ngrirje në -18°C - janë kushtet optimale të ftohjes dhe ngrirjes duke harxhuar njëkohësisht më pak energji. Kursen dhe me këtë rast kujdesesh edhe për mjedisin.

 • Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Aparatet tona të ftohjes paraqesin klasë të lartë të energjisë A++, që do të thotë konsumim i ultë i energjisë, që rezulton me fatura më të ulëta të energjisë elektrike dhe vazhdimisht kursen para. Pasi që frigoriferi punon 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, klasa e energjisë është një nga parametrat kryesorë kur shikoni një frigorifer.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

FK3356N.2DFX

Frigoriferët me qëndrim të lirë

 • Total NoFrost

  Total NoFrost

 • Funksioni Superftohje

  Funksioni Superftohje

 • Funksioni Superngrirje

  Funksioni Superngrirje

Frigoriferët me qëndrim të lirë
 • Karakteristika

  • Alarmi për derën jo të mbyllur
   i

   Hap frigoriferin, merr diçka të shijshme, mbyll derën dhe... pas një ore shikon që dera është e hapur! Sa energji është shpërdoruar? Sa produkte janë prishur? Tepër... Me alarmin e derës së hapur në frigoriferët Amica, histori të tilla nuk do të ndodhin! Kur dera qëndron e hapur për më shumë se 90 sekonda, ndizet sinjali me dritë dhe/ose me zhurmë që fiket vetëm pas mbylljes së frigoriferit. Për ty nuk është vetëm rehati - është edhe kursim. Shmang prishjen e produkteve në frigorifer, krijimin e akullit në pajisje dhe nevojën e shkrirjes.

  • Funksioni Superftohje
   i

   Festë? Pret miq? Kur ke nevojë të ftohësh shumë produkte njëkohësisht, përdor funksionin Superftohje! Falë tij do të ftohësh shpejt shumë produkte njëkohësisht. Pse është kaq e rëndësishme? Sepse sa më i shkurtër të jetë ky proces, aq më gjatë ruhet freskia dhe vlerat ushqyese të produkteve. Dhe falë shfrytëzimit optimal të energjisë, më të vogla janë gjithashtu... kostot e saj. Më rehat, shëndetshëm dhe me kursim!

  • Funksioni Superngrirje
   i

   Po përgatit shumë ushqim dhe do ta ngrish për më vonë? Funksioni Superngrirje të lejon të përgatitësh pajisjen për ngrirjen e shpejtë të shumë produkteve njëkohësisht. Pse është kaq e rëndësishme? Sepse sa më i shkurtër të jetë ky proces, aq më gjatë ruhet freskia dhe vlerat ushqyese të produkteve. Dhe falë shfrytëzimit optimal të energjisë ngrijnë gjithashtu... kostot e saj. Më rehat, shëndetshëm dhe me kursim!

  • Funksioni eko
   i

   Nuk do të paguash tepër për energjinë e harxhuar? Shfrytëzo funksionin Eco! Në mënyrë automatike ky do të rregullojë temperaturën në frigorifer në 4°C, ndërsa në ngrirje në -18°C - janë kushtet optimale të ftohjes dhe ngrirjes duke harxhuar njëkohësisht më pak energji. Kursen dhe me këtë rast kujdesesh edhe për mjedisin.

  • Funksioni Pushime
   i

   Po largohesh për më shumë kohë dhe frigoriferi punon vazhdimisht me xhiro të plota dhe harxhon energji kot? Jo më! Funksioni “Pushime“ në frigoriferët Amica të lejon të kalosh në modalitetin ekonomik pikërisht atëherë kur planifikon një mungesë më të gjatë në shtëpi. Temperatura do të mbahet e ulët sa duhet për të shmangur erën e keqe që mund të krijohet pas fikjes së frigoriferit për më shumë kohë. Harxhimi i energjisë do të jetë gjithashtu më i ulët se sa gjatë ftohjes normale. Aktivizimi i funksionit Pushime nuk ndikon në pjesën e ngrirjes, prandaj gjërat e ruajtura në temperatura më të ulëta mbeten të sigurta. Në pushime... kursen!

  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
   i

   Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

  • Shporta për fruta dhe perime 1 copë
  • Sirtarë i ngrirësit 3 copë
  • Xham i pathërmueshëm 3+1 copë
  • Numri i ballkonave derës në frigorifer: 4 copë
  • Ekrani elektronik
  • Goma e derës e zëvendësueshme
  • Ndriçimi LED
   i

   Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

  • Sistemi I kontrollit Simple InsideControl
  • Total NoFrost
   i

   A të pëlqen të shkrish frigoriferin? Nëse jo, nuk duhet ta bësh më kurrë! Teknologjia Total NoFrost siguron kontrollin e vazhdueshëm të nivelit të lagështisë si në frigorifer ashtu dhe në ngrirës, gjë që do të thotë pa akull brenda. Dhe mungesa e akullit do të thotë mungesë e nevojës për shkrirje! Por NoFrost është gjithashtu higjiena më e madhe dhe freskia më e gjatë e produkteve të tua, sepse temperatura konstante në të gjithë frigoriferin kufizon në minimum rrezikun e zhvillimit të baktereve. Nuk duhet të bësh asgjë për të kursyer!

  • VitControl
 • Pajisje

  • Tabak vezësh
  • Raft për shishe
  • Këmbë të rregullueshme përpara
  • Korniza e rafteve të përparme dhe të pasme
  • Materiali i dorezës: plastikë
  • Vendi i dorezës: Montuese
  • Ngjyra blu e çelët transparente e pajisjeve të brendshme
  • Tabaka kuba akulli
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 185,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 64,2 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Ftohës: R600a
  • Niveli i zhurmës 42 dB
  • Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 11 h
  • Konsumi vjetor i energjisë 307 kWh
  • Lloji i prizës elektrike: Euro
  • Kapaciteti total neto 317 l
  • Kapaciteti neto i frigoriferit 223 l
  • Kapaciteti neto i ngrirësit 94 l
  • Vendndodhja kondensueses i brendshëm
  • Performanca e ngrirjes / efikasiteti 4,5 kg/24orë
  • Rrotat: prapa
  • Ngjyra Inox
  • Klasa klimatike SN-T
  • Klasa e ngrirësit */****
  • Gjatësia kabllos së energjisë 190 cm
  • Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
  • Kapaciteti total bruto 341 l
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?