• Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

UC150.3

Frigorifer montues

 • Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

 • Balkone dere

  Balkone dere

Frigorifer montues
 • Karakteristika

  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
   i

   Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

  • Xham i pathërmueshëm 2 +1 copë
  • Numri i ballkonave derës në frigorifer: 2 copë
  • Shporta për fruta dhe perime 2 copë
  • Sistemi I kontrollit mekanik
  • Ndriçimi LED
   i

   Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

  • Shkarkimi i ujit
 • Pajisje

  • Tabak vezësh
  • Këmbë të rregullueshme përpara
  • Korniza e rafteve të përparme dhe të pasme
  • Ngjyra transparente natyrore e pajisjeve të brendshme
  • Pozicioni i brendshëm i llambës: anësore
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 81,8 cm
  • Gjerësia 59,6 cm
  • Thellesi 55 cm
  • Klasa klimatike ST
  • Ftohës: R600a
  • Niveli i zhurmës 40 dB
  • Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 0,0 h
  • Konsumi vjetor i energjisë 116,07 kWh
  • Vendndodhja kondensueses i brendshëm
  • Të dhënat teknike Vëllimi i pjesës së temperaturave të ulëta neto
  • Gjatësia kabllos së energjisë 180 cm
  • Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
  • Lloji i prizës elektrike: Euro
  • Ngjyra Bardhë
  • Performanca e ngrirjes / efikasiteti 0,0 kg/24orë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?