• Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Aparatet tona të ftohjes paraqesin klasë të lartë të energjisë A++, që do të thotë konsumim i ultë i energjisë, që rezulton me fatura më të ulëta të energjisë elektrike dhe vazhdimisht kursen para. Pasi që frigoriferi punon 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, klasa e energjisë është një nga parametrat kryesorë kur shikoni një frigorifer.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

BK313.3

Frigoriferët montues

 • Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

Frigoriferët montues
 • Karakteristika

  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
   i

   Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

  • Shporta për fruta dhe perime 2 copë
  • Sirtarë i ngrirësit 3 copë
  • Numri i ballkonave derës në frigorifer: 4 copë
  • Xham i pathërmueshëm 4+1 copë
  • Goma e derës e zëvendësueshme
  • Sistemi I kontrollit mekanik
  • Ndriçimi LED
   i

   Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

  • Termostati i rregullueshëm
 • Pajisje

  • Tabak vezësh
  • Raft për shishe
  • Foleja e ujit
  • Këmbë të rregullueshme përpara
  • Korniza e rafteve të përparme dhe të pasme
  • Ngjyra transparente natyrore e pajisjeve të brendshme
  • Tabaka kuba akulli
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 177,6 cm
  • Gjerësia 54 cm
  • Thellesi 54 cm
  • Klasa klimatike N-ST
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Ftohës: R600a
  • Niveli i zhurmës 41 dB
  • Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 11 h
  • Konsumi vjetor i energjisë 260 kWh
  • Performanca e ngrirjes / efikasiteti 3,5 kg/24orë
  • Klasa e ngrirësit */****
  • Kapaciteti total bruto 260 l
  • Gjatësia kabllos së energjisë 220 cm
  • Kapaciteti total neto 242 l
  • Kapaciteti neto i frigoriferit 182 l
  • Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
  • Kapaciteti neto i ngrirësit 60 l
  • Lloji i prizës elektrike: Euro
  • Ngjyra Bardhë
  • Vendndodhja kondensueses i jashtëm
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?