• Gjysma e ngarkesës

  Gjysma e ngarkesës

  Ju nuk duhet të prisni derisa enëlarësja të jetë e plotë për të filluar ciklin. Ngarko vetëm një shportë, ose të dyja me gjysmën e kapacitetit të saj. Spërkatësit e ujit do të veprojnë në mënyrë alternative (sequential mode). Ky cikël ju garanton kursim në kohë dhe energji.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

DFM604WEN

Enëlarëset me qëndrim të lirë

 • Gjysma e ngarkesës

  Gjysma e ngarkesës

 • Elemente të palosshme në shportën e poshtme

  Elemente të palosshme në shportën e poshtme

 • Mundësia për t'u montuar

  Mundësia për t'u montuar

 Enëlarëset me qëndrim të lirë
 • Karakteristika

  • Paneli i kontrollit Panel i kontrollit plotësisht i integruar
  • Ndërprerës
  • Treguesi elektronik i detergjentit
  • Treguesi elektronik i kripës
  • Gjysma e ngarkesës
   i

   Ju nuk duhet të prisni derisa enëlarësja të jetë e plotë për të filluar ciklin. Ngarko vetëm një shportë, ose të dyja me gjysmën e kapacitetit të saj. Spërkatësit e ujit do të veprojnë në mënyrë alternative (sequential mode). Ky cikël ju garanton kursim në kohë dhe energji.

  • Numri i niveleve të spërkatjes së ujit 2 nivele të sprejit
  • Ngjyra e ekranit bardhë e kuq
 • Pajisje

  • Elemente të palosshme në shportën e poshtme
   i

   Me raftet e palosshme në shportën e poshtme, enëlarësja mund të përshtatet sipas pjatave tuaja, apo enëve tjera të gatimit, duke përshtatur hapësirën për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

  • Lartësia e rregullueshme e raftit të lartë
  • Mundësia për t'u montuar
  • Sinjal zanor
  • Sistemi HotAir
 • Programet e larjes së enëve

  • Intensive 60°C/170 min. program
  • Normal 55°C/180 min. program
  • Eco 45°C/195 min. program
  • Programi 90 '- 65 ° C / 90 min.
  • Soak 15min
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 84,5 cm
  • Gjerësia 59,8 cm
  • Thellesi 60 cm
  • Niveli i zhurmës 49 dB
  • Nr. i shportave 2 copë
  • Ngjyra Bardhë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?