• Zone Wash

  Zone Wash

  Tani ju mund të filloni ciklin edhe kur vetëm një shportë është e plotë. Ky funksion ju garanton të kursej kohë dhe para.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ZZG646C

Enëlarëse montuese

 • Zone Wash

  Zone Wash

 • Child Lock

  Child Lock

 • Elemente të palosshme në shportën e poshtme

  Elemente të palosshme në shportën e poshtme

Enëlarëse montuese
 • Karakteristika

  • Poshtë
  • Ndërprerës
  • Child Lock
   i

   Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

  • Treguesi elektronik i detergjentit
  • Treguesi elektronik i kripës
  • Zone Wash
   i

   Tani ju mund të filloni ciklin edhe kur vetëm një shportë është e plotë. Ky funksion ju garanton të kursej kohë dhe para.

  • Vonesa e fillimit: 1-24 orë
  • Numri i niveleve të spërkatjes së ujit 2 nivele të sprejit
  • Funksioni 3 në 1
  • Ngjyra e ekranit Kalter
  • Paneli i kontrollit paneli i kontrollit para dhe i integruar
  • Paneli i kontrollit standard
 • Pajisje

  • Elemente të palosshme në shportën e poshtme
   i

   Me raftet e palosshme në shportën e poshtme, enëlarësja mund të përshtatet sipas pjatave tuaja, apo enëve tjera të gatimit, duke përshtatur hapësirën për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

  • Shporta e takëmit
  • Sinjal zanor
  • Sistemi HotAir
 • Programet e larjes së enëve

  • Shpejtë 40 ° C / 40 min.
  • 1 orë 60°C/60 min.
  • Eco 46°C/216 min. program
  • Intensive 60°C/186 min. program
  • Lehtë 45°C/ 144 min.
  • Para-shpëlarje 12 min.
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 81,5 cm
  • Gjerësia 59,6 cm
  • Thellesi 57,8 cm
  • Niveli i zhurmës 49 dB
  • Ngjyra Argjend
  • Nr. i shportave 2 copë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?