• Zone Wash

  Zone Wash

  Tani ju mund të filloni ciklin edhe kur vetëm një shportë është e plotë. Ky funksion ju garanton të kursej kohë dhe para.

 • Gjysma e ngarkesës

  Gjysma e ngarkesës

  Ju nuk duhet të prisni derisa enëlarësja të jetë e plotë për të filluar ciklin. Ngarko vetëm një shportë, ose të dyja me gjysmën e kapacitetit të saj. Spërkatësit e ujit do të veprojnë në mënyrë alternative (sequential mode). Ky cikël ju garanton kursim në kohë dhe energji.

 • Aqua Stop

  Aqua Stop

  Ky funksion garanton sigurinë në shtëpi në rast të dështimit të pajisjes. Automatikisht ndalon furnizimin me ujë, duke mos lejuar që shtëpitë tuaja të përmbyten.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ZIM 616

Enëlarëse montuese

 • Zone Wash

  Zone Wash

 • Gjysma e ngarkesës

  Gjysma e ngarkesës

 • Aqua Stop

  Aqua Stop

Enëlarëse montuese
 • Karakteristika

  • Ngjyra e ekranit kuqe
  • Ndërprerës
  • Treguesi elektronik i detergjentit
  • Gjysma e ngarkesës
   i

   Ju nuk duhet të prisni derisa enëlarësja të jetë e plotë për të filluar ciklin. Ngarko vetëm një shportë, ose të dyja me gjysmën e kapacitetit të saj. Spërkatësit e ujit do të veprojnë në mënyrë alternative (sequential mode). Ky cikël ju garanton kursim në kohë dhe energji.

  • Zone Wash
   i

   Tani ju mund të filloni ciklin edhe kur vetëm një shportë është e plotë. Ky funksion ju garanton të kursej kohë dhe para.

  • 3 nivele të sprejit
  • Vonesa e fillimit: 3/6/9/12 orë
  • Paneli i kontrollit standard
 • Pajisje

  • Sistemi Lart&Poshtë
   i

   Me sistemin Up & Down është e lehtë dhe e përshtatshme për të rregulluar lartësinë e shportës së lartë pa pasur nevojë të hiqni atë nga shinat. Mund ta rregulloni edhe kur të jetë plotësisht i ngarkuar.

  • Aqua Stop
   i

   Ky funksion garanton sigurinë në shtëpi në rast të dështimit të pajisjes. Automatikisht ndalon furnizimin me ujë, duke mos lejuar që shtëpitë tuaja të përmbyten.

  • Dorezë dekorative për shportën e poshtme
  • Elemente të palosshme në shportën e poshtme
   i

   Me raftet e palosshme në shportën e poshtme, enëlarësja mund të përshtatet sipas pjatave tuaja, apo enëve tjera të gatimit, duke përshtatur hapësirën për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

  • Ndarësi i poshtëm i shportës së takëve
  • Sinjal zanor
  • Sistemi HotAir
 • Programet e larjes së enëve

  • 6 programe të larjes
  • Intensive 65°C program
  • Programi eko
  • Normal 55°C program
  • Programi i gotave
  • Programi i larjës së shpejtë
  • Programi i para larjes
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 82 cm
  • Gjerësia 59,8 cm
  • Thellesi 57,9 cm
  • Konsumi i energjisë 1,04 kWh
  • Konsumi i ujit 12,5 l
  • Niveli i zhurmës 47 dB
  • Konsumi vjetor i energjisë 299 kWh
  • Konsumi vjetor i ujit 3500 l
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Vlerësimi i efikasitetit të tharjes A
  • Vlerësimi i efikasitetit të larjes A
  • Kapaciteti 14 sete enësh
  • Motori standard
  • Ngjyra e panelit Zezë
  • Nr. i shportave 2 copë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?