• TurboDrying

  TurboDrying

  Lavastovilja lan dhe ti duhet të fshish enët? Nuk duhet të jetë kështu! Përdor sistemin TurboDrying dhe nxirr nga lavastovilja enët e thara në mënyrë perfekte! Sistemi shtesë i ventilatorëve shkakton qarkullimin e ajrit brenda duke rritur kështu efektivitetin e tharjes. Enët janë krejtësisht të thata dhe të shndritshme edhe pas larjes së programuar me temperaturë të ulët. Pastër, thatë, komode!

 • BlueDot

  BlueDot

  Pajisjet Amica janë kaq të qeta saqë mund të mos i dëgjosh kur punojnë. Prandaj mbi procesin aktiv të larjes të informon një dritë e lehtë e hedhur në dysheme nga dioda LED e vendosur poshtë derës. Kur larja mbaron, drita fillon të pulsojë e pastaj fiket. Dhe ti e di me saktësi kur ta hapësh lavastoviljen.

 • Auto 45° - 55°C/150 min. program

  Auto 45° - 55°C/150 min. program

  Programi Auto automatikisht do të rregullojë sasinë e ujit dhe temperaturën në shkallën e ndotjes së enëve. Pas shpëlarjes së parë, sensori elektronik do të vlerësojë shkallën e ndotjes së ujit dhe më pas do të zgjedhë temperaturën optimale në intervalin 45 ° C deri 60 ° C. Ju nuk duhet të mendoni për zgjedhjen e programit të duhur për ta bërë pastrim efikas dhe ekonomik.

 • Aqua Stop

  Aqua Stop

  Ky funksion garanton sigurinë në shtëpi në rast të dështimit të pajisjes. Automatikisht ndalon furnizimin me ujë, duke mos lejuar që shtëpitë tuaja të përmbyten.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

DIM437ACBTD

Enëlarëse montuese

 • TurboDrying

  TurboDrying

 • BlueDot

  BlueDot

 • Auto 45° - 55°C/150 min. program

  Auto 45° - 55°C/150 min. program

Enëlarëse montuese
 • Karakteristika

  • Paneli i kontrollit Panel i kontrollit plotësisht i integruar
  • Ngjyra e ekranit kuqe
  • Ndërprerës
  • Treguesi elektronik i detergjentit
  • Treguesi elektronik i kripës
  • Vonesa e fillimit: 1-24 orë
  • Numri i niveleve të spërkatjes së ujit 3 nivele të sprejit
  • Ekran: 7-segment LED
  • Komandimi me prekje
  • Sistemi i zbutjes së ujit
 • Pajisje

  • Sistemi Lart&Poshtë
   i

   Me sistemin Up & Down është e lehtë dhe e përshtatshme për të rregulluar lartësinë e shportës së lartë pa pasur nevojë të hiqni atë nga shinat. Mund ta rregulloni edhe kur të jetë plotësisht i ngarkuar.

  • Ndriçimi i brendshëm LED
  • BlueDot
   i

   Pajisjet Amica janë kaq të qeta saqë mund të mos i dëgjosh kur punojnë. Prandaj mbi procesin aktiv të larjes të informon një dritë e lehtë e hedhur në dysheme nga dioda LED e vendosur poshtë derës. Kur larja mbaron, drita fillon të pulsojë e pastaj fiket. Dhe ti e di me saktësi kur ta hapësh lavastoviljen.

  • TurboDrying
   i

   Lavastovilja lan dhe ti duhet të fshish enët? Nuk duhet të jetë kështu! Përdor sistemin TurboDrying dhe nxirr nga lavastovilja enët e thara në mënyrë perfekte! Sistemi shtesë i ventilatorëve shkakton qarkullimin e ajrit brenda duke rritur kështu efektivitetin e tharjes. Enët janë krejtësisht të thata dhe të shndritshme edhe pas larjes së programuar me temperaturë të ulët. Pastër, thatë, komode!

  • Aqua Stop
   i

   Ky funksion garanton sigurinë në shtëpi në rast të dështimit të pajisjes. Automatikisht ndalon furnizimin me ujë, duke mos lejuar që shtëpitë tuaja të përmbyten.

  • Dorezë dekorative për shportën e poshtme
  • Elemente të palosshme në shportën e poshtme
   i

   Me raftet e palosshme në shportën e poshtme, enëlarësja mund të përshtatet sipas pjatave tuaja, apo enëve tjera të gatimit, duke përshtatur hapësirën për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

  • Sinjal zanor
 • Programet e larjes së enëve

  • 8 programe të larjes
  • Auto 45° - 55°C/150 min. program
  • Gota 40 ° C / 125 min. program
  • Normal 55°C/180 min. program
  • 1 orë 60°C/60 min.
  • Eco 45°C/195 min. program
  • Higjienik 70°C
  • Party 35°C/20 min.
  • Soak 15min
  • Vetëpastrimi 70℃/90 min.
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 84,5 cm
  • Gjerësia 44,8 cm
  • Thellesi 55 cm
  • Niveli i zhurmës 44 dB
  • Ngjyra Bardhë
  • Motori Motori binjak i shpejtësisë
  • Ngjyra e panelit Zezë
  • Nr. i shportave 3 copë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?